Heb jij een passie voor de zorg, maar heb je het nooit aangedurfd om een nieuwe stap in carrière te maken? Dan is het werken bij Zorgzuster iets voor jouw! Samen met opleidingsinstituut Oppstap helpt Zorgzuster bijna 100 medewerkers aan een baan. Daarbij zijn ze vaak opzoek naar nieuwe versterking. Beschik je nog niet over alle benodigde diploma’s? geen punt, Zorgzuster zorgt ervoor dat je via hun instituut alsnog je cursussen gaat behalen. Zo duurt het niet lang meer voordat jij de volgende topper in de zorg wordt.

Waarom werken als zzp’er in de zorg?

Als je gaat werken als zzp’er in de zorg heeft dat veel voordelen voor je. Zo kies je bijvoorbeeld voor wie je opdrachten gaat doen, hoe lang deze opdrachten zijn en op welke locatie je wilt werken. Je hebt hierin de volledige vrijheid in hetgeen dat je wilt doen. Daarnaast kan je dus ook kiezen wat voor werk je in de zorg gaat doen, je eigen takenpakket dus. Naast dat je veel gaat leren over het werken in de zorg, biedt dit je ook de kans om jezelf te ontwikkelen als ondernemer.

Zzp’er bij Zorgzuster

Je kan natuurlijk zelf zzp’er worden, maar wanneer je aan de slag gaat als zzp’er bij Zorgzuster heeft dat wel een aantal voordelen. Zo heb je nog steeds alle vrijheden, maar word je wel goed ondersteund. Zorgzuster zorgt ervoor dat zij alle administratie van je overnemen. Daarnaast hebben ze een uitgebreid service pakket waar je gebruik van kunt maken. Je krijgt ook een lidmaatschap op de community van Zorgzuster, waar je samen met ander zorgverleners informatie kan delen en communiceren. Hierdoor kan je een hoop van andere zorgverleners leren en bouw je een groot netwerk op.

Handen, Oude, Ouderdom, Ouderen, Kwetsbare, Zorg