Medisch Centrum Wetering, topzorg in hartje Amsterdam

Wanneer u nood heeft aan bepaalde, medische behandelingen spreekt het voor zich dat u daarvoor steeds een beroep zult willen doen op een betrouwbare arts. Bovendien vinden veel mensen het fijn wanneer ze bijvoorbeeld verschillende behandelingen en ingrepen kunnen ondergaan bij één en hetzelfde medisch centrum. Dat is precies wat u kunt verwachten van het Medisch Centrum Wetering. Door een beroep te doen op de diensten en mogelijkheden van dit medisch centrum kunt u absolute topzorg ervaren in het hartje van onze Nederlandse hoofdstad. Wilt u ook graag ontdekken wat het Medisch Centrum Wetering ook voor u kan betekenen? U ontdekt het allemaal hier op deze pagina!

 

  • Wat kan het Medisch Centrum Wetering voor u betekenen?

 

In eerste instantie spreekt het voor zich dat u bij het Medisch Centrum Wetering aan het juiste adres bent voor het ondergaan van tal van verschillende behandelingen en ingrepen. Binnen dit medisch centrum zijn er verschillende specialiteiten vertegenwoordigd. Het gaat hierbij onder meer om de volgende: 

  • Dermatologie; 
  • Proctologie; 
  • Gynaecologie; 

 

Naast bovenstaande is het ook zo dat er aan mensen verschillende oplossingen op vlak van pedicure worden aangereikt. Zo is het mogelijk om schimmel- en kalknagels te laten behandelen, maar wat ook te denken van voetbehandelingen voor diabetici en reumapatiënten? Daarnaast is het eveneens mogelijk om bij dit medisch centrum een basis voetbehandeling met medische indicatie te ondergaan. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, voor het ondergaan van de meest uiteenlopende behandelingen bent u bij deze gespecialiseerde medische instelling beslist aan het juiste adres!

 

  • Bloed laten afnemen bij het Medisch Centrum Wetering 

 

U kunt bij het Medisch Centrum Wetering eveneens terecht voor het laten uitvoeren van een bloedafname. Niet alleen een bloedafname behoort tot de mogelijkheden, bovendien kunt u bij dit medisch centrum ook materiaal afhalen om bijvoorbeeld urine of ontlasting in te sparen. Ook het afgeven van stalen behoort tot de mogelijkheden. In principe is het mogelijk om de bloedafname bij het Medisch Centrum Wetering zonder afspraak uit te laten voeren. 

Gaat u bloed laten afnemen bij het Medisch Centrum Wetering? Hou er dan wel rekening mee dat er voor bepaalde onderzoeken extra eisen zijn waar u rekening mee moet houden. Zo is het bijvoorbeeld vaak van belang dat u nuchter bent wanneer er bloed wordt afgenomen. Dit omdat er anders een foutief beeld kan ontstaan. Dient u voor het bloedonderzoek van uw keuze nuchter te zijn? In dat geval zal uw arts dit altijd aangeven. Het is in dat geval erg belangrijk om vanaf 24h00 niets meer te eten of te drinken. Alleen een beetje water mag.

 

  • Ruime keuze aan dermatologische behandelingen

 

Het mag inmiddels wel duidelijk zijn dat het Medisch Centrum Wetering haar patiënten op tal van uiteenlopende manieren van dienst kan zijn. Dit geldt eveneens voor patiënten die nood hebben aan een bepaalde dermatologische behandeling. Heeft u bijvoorbeeld acne of eczeem waar u graag voor eens en altijd van verlost wil worden? Of kampt u met Psoriasis waar u een bepaalde behandeling voor wenst op te starten? In beide en nog zoveel meer andere gevallen kunt u daarvoor terecht bij het Medisch Centrum Wetering.