Vrijheid in de zorgsector

Zou jij willen werken in de zorgbranche en hierbij alle touwtjes in eigen hand hebben? Een baan waarbij je alle vrijheid hebt om te doen waar je goed in bent en wat je leuk vind? Deze baan kan je vinden bij zorgzuster. Het is mogelijk om in alle vakgebieden binnen ze zorg te werken, van fysiotherapie tot ouderenzorg. Bij Zorgzuster werken heeft daarnaast veel voordelen, je hebt 3 verschillende mogelijkheden met betrekking tot het dienstverband.

Zelfstandig ondernemer

Zelfstandige zorgverlener zijn bij Zorgzuster zorgt voor maximale vrijheid. Je kiest je eigen klanten, je kiest wanneer en waar je gaat werken en het aantal uur dat je per week/ maand gaat werken. Het voordeel om zzp’er te zijn via Zorgzuster, is dat Zorgzuster zorgt voor alle administratie die er bij komt kijken. Jij kan je dus helemaal focussen op je werk. Daarnaast heeft zorgzuster een groot netwerk waardoor je sneller aan werk komt en is het mogelijk om cursussen bij te wonen. 

Vast werken

Vastwerken bij Zorgzuster betekend een vast aantal uur werken met nog steeds veel vrijheid. Het is namelijk niet zo dat je op een vaste plek werkt, maar je weet wel zeker dat je elke week een bepaald aantal uren maakt. Zorgzuster beschikt over de beste secundaire arbeidsvoorwaarden, dit betekend de mogelijkheid tot een leaseauto en een bovengemiddeld salaris. Wanneer je nog niet bekwaam bent voor bepaalde takken in de zorgsector is het ook mogelijk om diploma’s te halen bij Zorgzuster. 

Flexwerken

Wanneer je gaat flexwerken bij Zorgzuster is het mogelijk om te kiezen wanneer je werkt, waar je werkt en wat voor werk je gaat doen. Je ontvangt je bovengemiddelde salaris wekelijks en ook hier is het mogelijk om diploma’s en cursussen te halen. Dit is een ideale baan voor als je niet fulltime wilt werken.